30-01-06

Insanus Vreemde Mens Tip

Ga naar de dichtsbijzijnde bioscoop, als dat u niet aanstaat, rij dan eerst tot vlakbij de bioscoop van uw keuze en ga dan naar de dichtsbijzijnde bioscoop.

Koop een ticketje voor de film van uw opgedrongen keuze. Ga door naar de balie waar uw ticket gecontroleerd wordt en lach vriendelijk. Als de vriendelijke bediende uw kaartje overhandigd en zegt: "Aub, zaal 17.", sper dan uw ogen wijd open, wacht een seconde of twee, dat lijkt een eeuwigheid, roep dan luid: "Hoe weet ge dat?! Het is een complot hé! Wie heeft u dat gezegd! Is het de staatsveiligheid! Worden we hier nu ook al gecontroleerd?! Aaaargh!" (doe dit op een hysterische wijze, als je niet weet hoe je zoiets doet, vraag het eens aan een vrouw.)

Laat u vervolgens vallen, kijk angstig en verberg u voor vijandelijk vuur, vraag waar de scherpschutter zit en verberg je achter andere mensen die je toch niet kent en dus als levend schild kunnen dienen. Begin bij voorkeur ook te wenen en schreeuw dat je kinderen hebt.

De rest laat ik aan uw fantasie over, want de mijne is te duister.
Laat ons weten hoe het gegaan is, bij ons was het alleszins heel geslaagd.

>>gtmc<<

21:03 Gepost door the dude & toast | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

bwoe haha. Wat ook leuk is: neem een prothesearm mee, steek die in de mouw van uw jas, steek het bioscoopticket in uw plastieken hand, ga naar de controleurr, en wanneer deze het kaartje uit uw hand trekt laat u de arm op de grond vallen. Schaamte alom en gratis tickets voor een volgende x verzekert! Werkt altijd, geloof me.

Gepost door: The Dude | 30-01-06

fuck ik wist dat ik iets verkeerd deed, het moet een prothesearm zijn, nu heb ik die dildo voor niks gestolen!

Gepost door: toast | 30-01-06

De commentaren zijn gesloten.