23-02-06

oplossing 1

Als het Vb in de regering zit gaan wij alvast in het zwart werken, zodat ze geen inkomsten meer hebben, niet dat we nu wel belastingen betalen hoor, maar nu is het nog zuiver uit winstbejag. Nee, als de tijd rijp is zal ik rottend naar Brussel trekken en daar eens goed de regering omverwerpen. Hoe ik dat ga doen? Al polstokspringend tegen de muur aan de zuidkant van het gebouw.

Daarna begraaf ik de lijken in een door de Aldi gesponserd massagraf en ga ik koning Albert terug naar saksen-coburg sturen. Als dat niet bestaat noemen we Vlaams Brabant gewoon zo. Dat is dan ook opgelost.

Prinsdom "prettig gestoord voor een monarch" Laurent mag dan zijn plaats innemen en al het saaie werk van mij overnemen. Vervolgens eis ik de totale zendtijd op van vtm, vt4 en kanaal2. Op die manier verhinder ik het uitzenden van kutprogramma's. Eerst koop ik wel op een redelijk dwingende manier alle aandelen van Woestijnvis op. Goeie inVIStering lijkt me. De vis zal wel verteren, maar dat woestijnzand zal men er moeten uitpompen vrees ik.

Daar mijn smoel dan de hele dag op de andere zenders te zien zal zijn zie ik mij genoodzaak wulpse deernes rond mij te verzamelen, om het toch iet of wat aantrekelijk te houden. De casting gaat door op een vrijdag, na het hoofdgerecht, maar voor het dessert. U weet wel waarom, denk ik.

>>gtmc<<

07:41 Gepost door the dude & toast | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.