30-03-06

microman

Microman, de man met de kunstzinnigste talentrijke microben, die hem er iedere keer weer toe bewegen om in Zieta zijn magistrale levende kunst te onderwerpen aan het gegeven dat zijn lieflijke engelbehaarder hem door middel van een vierschaar van onaantastbare geluidsmuren die tijdelijk omgevormd werden tot een trombone van dinosaurusstembanden, is vandaag voor het allerlaatst te zien in dat andere prachtige programma van hem, micro zonder zout.

Droog uw tranen, schud de laatste restjes sperma van uw eikel, veeg uw vagina af met een zacht monddoekje en stop die "Aanstalten tot coppulatie" verzameling dvd's weg. En gaap, gaap zoals ge godverdomme nog nooit gegaapt hebt, en bid, bid nondedju!

Bid en gaapt naar den tv gelijk ge gewoon zijt van doen tijdens het bevlekken van uw zetel waar Tante Nonneke eergisteren nog haar driehonderste stukje perkamentvel verloren heeft terwijl ze zich sneed aan die vlijmscherpe plastieken babylepeltjes! Kijkt en doet wat ge altijd doet als ge geimponeerd zijt, laat uw gigantische stinkende bek openvallen tot op uw fragile in-de-zon-gebakken-met-gigantische-fallussen-opgesmukte-door-kinderhartjes-bebloedde -en-door-hun-handjes-vorm-gegeven-o-zo-breekbare-tegels. Allez gow!

>>gtmc'<< ode aan microman

12:29 Gepost door the dude & toast | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Merci, merci, merci!!!! Ik ben beroerd, geroerd, ontroerd en verroerd. En vervoerd.

Gepost door: Microman | 31-03-06

De commentaren zijn gesloten.